Bureau

Bureau

Siebold Nijenhuis is een zeer ervaren architect en samen met zijn team werkt het bureau aan diverse opdrachten. Enkele specialisaties zijn: onderwijsgebouwen, het ontwerpen van gebouwen voor dierentuinen en het herinrichten en herbestemmen van rijksmonumenten en bestaande gebouwen. Wij werken met de laatste BIM software en zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze branche

Architectenbureau in Rotterdam

Netwerk

Het bureau is compact georganiseerd met korte communicatielijnen. We kunnen daardoor snel en efficiënt werken. Voor de uiteenlopende projecten wordt regelmatig samengewerkt met verschillende partners uit ons eigen grote netwerk. Hierdoor zijn wij in staat uw opgave altijd aan te pakken met de juiste inzet van ervaring en de capaciteit die nodig is om het project tot een goed einde te brengen.

Dierentuin

Binnen het samenwerkingsverband Lionhouse Architects werken we aan projecten voor dierentuinen en de botanische sector. Dankzij onze ruime ervaring bij Diergaarde Blijdorp weten we inmiddels goed hoe het in de dierentuin wereld er aan toe gaat. Bijzondere aandachtspunten zoals dierenwelzijn, veiligheid en landschap zijn bij deze projecten extra belangrijk en krijgen veel aandacht. Inmiddels werken we aan diverse nationale en internationale projecten.

www.lionhouse.eu