Siebold Nijenhuis Architecten (SNA)

Receptie USC Leiden

De receptie van het sportcentrum van de Universiteit Leiden is door ons opnieuw ontworpen en vernieuwd. De uitstraling van de bestaande receptie en de bar sloot niet meer aan bij de gewenste uitstraling van het sportcentrum. Bovendien waren er diverse klachten. De bar en de receptie waren voorheen twee aparte delen die niet goed tegelijkertijd te gebruiken waren door de medewerkers op rustige momenten in het sportcentrum. Er was slecht overzicht en de medewerkers van het USC konden wachtende mensen voor de bar niet goed zien staan. Door de twee onderdelen te combineren in een groot meubel is dit opgelost. De medewerkers achter de balie kunnen nu makkelijk even bijspringen bij de bar en andersom. De bar is gemaakt van sportief witte beplating met blauwe accenten in de huisstijlkleur. De duurzame led lichtlijnen geven de balie dynamiek en snelheid mee.

Start ontwerp: juni 2017

Oplevering: mei 2018